Bij Marie-Bénédicte Jewellery Design staat een persoonlijke en unieke aanpak centraal. Met haar jarenlange ervaring als juweelontwerpster en goudsmid en haar empathisch vermogen smeedt ze uw verhaal om in een stijlvol en persoonlijk juweel.

Of u nu op zoek bent naar een verlovingsring, een stuk uit haar collectie wilt bemachtigen, liefdesringen wilt laten maken of een uniek juweel op maat wilt laten ontwerpen, bij haar bent u aan het juiste adres.

De joviale Gentse Marie-Bénédicte wil met haar kleurrijke juwelen edele schoonheid creëren in een soms wat grijze wereld.

Met haar passie voor mooie hoogwaardige en duurzame materialen, unieke kleur edelstenen en bijzondere natuurlijk gekleurde parels maakt ze tijdloze draagbare kunstwerkjes die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. 

Haar stijl omschrijft ze graag als vrouwelijk, krachtig, stoer romantisch en sensueel.

Wie haar juwelen draagt proeft en ervaart de elegantie en verfijning.

Uw leverancier van edele herinneringen sinds 1995.

Pand & boetiek

Marie-Bénédicte ontvangt u graag in haar stijlvolle boetiek in Gent. Haar boetiek bevindt zich in het kunstenkwartier van Gent, vlakbij het prachtige Citadelpark en rechtover de vernieuwde Leopoldskazerne.

Voel je vrij om langs te komen tijdens de openingsuren of na afspraak!

Na een zorgvuldige renovatie en met respect voor de architectuur en oog voor detail, kon Marie-Bénédicte haar huidige showroom openen.

Het pand -een prachtig herenhuis- maakt deel uit van drie woningen, gebouwd in 1902 in Belle-Époque stijl en staat geclasseerd als beschermd stadsgezicht.

Niets laat vermoeden dat deze smaakvol ingerichte boetiek 100 jaar geleden de keukens van de toenmalige bewoners herbergde. U vindt de boetiek in het Kunstenkwartier in Gent, vlak bij het S.MA.K., MSK en het STAM.

Instagram

Ontdek Marie-Bénédicte’s kleurrijke wereld waar passie wordt gesmeed tot tijdloze schoonheid.

Voor meer foto’s, volg mij op instagram.