queen of roses juwelen ringen goud edelstenen

Queen of roses

Queen of roses

Voel je als een koningin met de roosjes juwelen Queen of roses, juwelen die een ode brengen aan de schoonheid en perfectie van de roos.

In 2012 zagen haar eerste juwelen met roosjes het levenslicht. Geïnspireerd door de natuur, heeft Marie-Bénédicte een unieke collectie gecreëerd waarin bloemen, vooral rozen, centraal staan. Haar roosjes juwelen zijn een ode aan de tijdloze elegantie van de natuur.

De Queen of Roses juweelontwerpen zijn inmiddels iconisch geworden, geliefd om hun verfijnde esthetiek en elegantie. Van trouwringen en verlovingsringen tot halskettingen, armbanden, oorringen én manchetknopen.

Elk roosjes juweel is met zorg vervaardigd in goud of zilver en verrijkt met een prachtige kleur edelstenen en natuurlijk gekleurde parels. Elk roosjes juweel vertelt een verhaal van liefde, schoonheid en verfijning.

De juwelen uit de collectie Queen of Roses zijn méér dan alleen accessoires, het zijn symbolen van passie en romantiek waardoor ze geliefd zijn bij mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders en betekenisvol.

Delen:

Newsletter

Steeds op de hoogte met de laatste updates

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacy policy

Winkelwagen

Openingsuren: vrijdag en zaterdag van 11u tot 17u – en na afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren
Begin te typen om juwelen te zien die je zoekt.