Juwelen op maat

Een tastbare herinnering aan speciale momenten van Liefde

U heeft oog voor schoonheid, u laat zich graag omringen met mooie spullen. U houdt van vakmanschap, ambacht, kunst & design. Dan bent u bij Marie-Bénédicte aan het juiste adres!

Marie-Bénédicte heeft passie voor mooie materialen. En passie voor unieke edelstenen en bijzondere parels die ze omtovert in tijdloze draagbare kunstwerkjes; juwelen die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. Voor Marie-Bénédicte zijn juwelen emotioneel beladen schoonheden waar telkens weer een verhaal aan hangt.

Bent u klaar om uw kostbare herinneringen om te laten smeden in edele tastbaarheid? Misschien heeft u nog dierbare familie-juwelen die in een lade liggen te verstoffen of heeft u een waardevolle edelsteen- met sentimentele waarde- en wilt u hiervan een hedendaags juweelontwerp van laten maken? Dat kan!

In haar boetiek heeft Marie-Bénédicte ook een mooie collectie edelstenen en parels waar u uit kunt kiezen om in uw sieraad te laten verwerken. Zij helpt u met liefde en plezier om een prachtig ontwerp te kiezen en deelt graag haar passie voor dit mooie vak met u.

Delen:

Newsletter

Steeds op de hoogte met de laatste updates

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacy policy

Winkelwagen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren
Begin te typen om juwelen te zien die je zoekt.