juwelen op maat goud edelstenen parels marie-benedicte

Juwelen op maat

Ontwerp van juwelen op maat

Een tastbare herinnering aan speciale momenten van Liefde.

Naast het ontwerpen en vervaardigen van verlovingsringen en trouwringen kan u bij Marie-Bénédicte ook terecht voor een juweelontwerp volledig op uw maat ontworpen maar steeds in haar eigen welgekende stijl.

Voor Marie-Bénédicte zijn juwelen emotioneel beladen schoonheden waar telkens weer een verhaal aan hangt. Uw verhaal smeedt ze om naar een persoonlijk juweel.

Marie-Bénédicte ontwerpt voor u de mooiste handgemaakte trouwringen, verlovingsringen, juwelen op maat, maar ook voor herinneringsjuwelen of rouwjuwelen kan u bij haar terecht.

Bent u klaar om uw kostbare herinneringen om te laten smeden in edele tastbaarheid? En draagt u zo bij aan de upcycling van uw juwelen? Misschien heeft u nog dierbare familie-juwelen die in een lade liggen te verstoffen of heeft u een waardevolle edelsteen- met sentimentele waarde- en wilt u hiervan een hedendaags juweelontwerp van laten maken? Dat kan!

In haar boetiek heeft Marie-Bénédicte ook een mooie collectie edelstenen en parels waar u uit kunt kiezen om in uw juweel te laten verwerken.

U heeft oog voor schoonheid, u laat zich graag omringen met mooie spullen. U houdt van vakmanschap, ambacht, kunst & design. U houdt van kleur en unieke juweelontwerpen? Dan bent u bij juweelontwerpster ~ goudsmid Marie-Bénédicte aan het juiste adres!

Zij helpt u met liefde en plezier om een prachtig juweelontwerp te kiezen en deelt graag haar passie voor dit mooie vak met u.

Marie-Bénédicte heeft passie voor hoogwaardige materialen. En passie voor unieke edelstenen en bijzondere parels die ze omtovert in tijdloze draagbare kunstwerkjes; juwelen die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven.

 

Delen:

Newsletter

Steeds op de hoogte met de laatste updates

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacy policy

Winkelwagen

Openingsuren: vrijdag en zaterdag van 11u tot 17u – en na afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren
Begin te typen om juwelen te zien die je zoekt.