marie-benedicte trouwringen verlovingsringen goud edelstenen parels

Trouwringen

Trouwringen op uw maat ontworpen

De vraag is gesteld en het antwoord: volmondig ja!

Dan komt nu het moment om uw trouwringen uit te kiezen. Als goudsmid en juweelontwerpster heeft Marie-Bénédicte diepe empathie en begrip voor hoe spannend het allemaal is en met veel liefde helpt zij u om uw perfecte trouwringen te creëren.

Marie-Bénédicte’s gouden trouwringen worden altijd in uw maat ontworpen. Altijd in haar eigen welgekende stijl en natuurlijk worden de trouwringen nog fraaier wanneer u kiest voor fancy colour diamanten, kleur edelstenen of parels in natuurlijke kleuren. Voor het goud heeft u de keuze uit 18 kt geel goud, 18 kt wit goud of 18 kt rosé goud. Ook speciale gravures of inscripties kunnen in of op uw trouwringen gegraveerd worden.

Vier de liefde! Marie-Bénédicte’s trouwringen bekoren prille geliefden maar ook wie op latere leeftijd een betekenisvolle liefdesrelatie aangaat. Of wanneer u simpelweg de liefde wilt vieren, ontwerpt Marie-Bénédicte voor u de mooiste trouwringen of liefdesringen.

Marie-Bénédicte ontvangt u graag na afspraak in haar stijlvolle privé boetiek in Gent. Alle trouwringen worden handgemaakt in haar atelier en soms gaat ze speciaal voor jullie op zoek naar die éne unieke kleur edelsteen, peper en zout diamant, fancy diamant of bijzondere parel.

Denk er dus tijdig aan om uw afspraak in te plannen, u rekent best op een termijn van 12 weken van ontwerp tot levering.

Om uw trouwlook helemaal af te maken met bruidsjuwelen zoals elegante oorringen, een prachtige halsketting,  een stijlvolle armband of een paar manchetknopen verleent ze u graag persoonlijk advies.

Een huwelijk brengt niet alleen het koppel, maar ook de dichte of verre familie bij elkaar. Voor de bruid of bruidegom is het ook een dag waarop mama mee in de spotlight mag staan. The mother of the bride/groom speelt namelijk een belangrijke rol aan de zijde van dochter of zoon op de grote dag en verwent zichzelf ook graag met een unieke set oorbellen, een armband, een halsketting… om deze gebeurtenis te markeren en nadien voor altijd te koesteren. Marie-Bénédicte biedt dan ook met plezier haar persoonlijke design skills aan om deze moeder-dochter of moeder-zoon band te vereeuwigen.

 

Delen:

Newsletter

Steeds op de hoogte met de laatste updates

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacy policy

Winkelwagen

Openingsuren: vrijdag en zaterdag van 11u tot 17u – en na afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren
Begin te typen om juwelen te zien die je zoekt.