marie-benedicte trouwringen verlovingsringen bridal

Verlovingsringen

Verlovingsringen op uw maat ontworpen

Verlovingsringen waarbij de ogen zullen fonkelen wanneer u van plan bent dé grote vraag te stellen!

Bent u op zoek naar de perfecte ring om uw liefde te bezegelen?
Wel, u hoeft niet verder te zoeken!

Ga voor een tijdloze, exclusieve en bijzondere verlovingsring of solitaire ring.

In haar boetiek heeft Marie-Bénédicte een ruime keuze aan unieke verlovingsringen, klaar om het hart van uw geliefde te veroveren. Of u nu gaat voor de tijdloze elegantie van een klassieke ring, of juist een uniek stuk met een persoonlijke touch wilt, ze heeft het allemaal voor u.
Bent u een romanticus in hart en nieren? Dan zult u smelten bij de ringen met roosjes. Of misschien bent u meer een minimalist en gaat u voor strak en eigentijds?
Neem alvast een kijkje in haar webshop, of maak een vrijblijvende afspraak om de ringen in levenden lijve te bewonderen, waar u kan kiezen voor een unieke verlovingsring of solitaire ring uit haar vaste juwelencollectie.

De handgemaakte verlovingsringen van juweelontwerpster – goudsmid Marie-Bénédicte worden op maat gemaakt in 18 kt geel goud, 18 kt wit goud of 18 kt rosé goud met een prachtige kleur edelsteen, parel of diamant.

Plant u in de zomermaanden dé grote vraag te stellen, dan is het raadzaam om 12 tot 15 weken op voorhand uw verlovingsring te bespreken, want alles wordt handgemaakt en vaak gaat ze nog op zoek naar die éne bijzondere edelsteen, diamant of parel.

Marie-Bénédicte staat klaar om u te helpen bij het vinden van de ring die uw liefde perfect weerspiegelt. Samen maakt ze uw liefdesverhaal onvergetelijk.

Marie-Bénédicte’s Sweet Delight ringen zijn speciaal als verlovingsring of geboortering ontworpen.

De Sweet Delight ringen roepen met hun vrolijke kleuren positieve emoties op. Iedere ring heeft zijn eigen unieke karakter, bijzondere edelstenen of buitengewone parels worden omringd door fancy diamanten om het geheel een extra sprankelende en luxe uitstraling te geven.
De naam Sweet Delight suggereert een zoete en aangename sensatie, wat perfect past bij de blijdschap en vreugde die vaak gepaard gaan met belangrijke momenten zoals een huwelijksaanzoek of een geboorte.

Delen:

Newsletter

Steeds op de hoogte met de laatste updates

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacy policy

Winkelwagen

Openingsuren: vrijdag en zaterdag van 11u tot 17u – en na afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren
Begin te typen om juwelen te zien die je zoekt.